2013. június 17., hétfő

23.rész Szeretlek

~*Louis Tomlinson*~


Nem tudtam mit hittem, mit képzeltem magamról és miért tettem. Annyit tudtam, hogy élveztem, kikapcsoltam és jó volt, bár a bűntudat belülről mardosott azért amit tettem. Szeretem Eleanort, meg fogok őrülni attól a tudattól amit immáron másodjára tettem meg vele, és valószínűleg attól is rettegni fogok, hogy ez kiderül, de nem tudtam nem arra gondolni, hogy jó volt és félreismertem ezt a lányt. A mellkasomon feküdt, csendesen nézegette a körmeit, megpróbálta feldolgozni ezt és összeszedni magam, majd ajtócsapódást hallottam és valaki a nevét kiáltotta. A takarót lerántva rólam, maga elé fogta, az ajtóhoz trappolt és elfordította a kulcsot a zárban. 
-El kell tűnnöd.-sziszegte.-Itt van a bátyám! 
Feltápászkodtam és megkerestem az alsónadrágom, a ruhákat gyorsan magamra rángattam, ő is felöltözött.
-Alex!
-Mi van?!-kiabált ki, abban a bunkó stílusában.
-Nem fáradnál esetleg ki?
-Nem! 
-Pedig vár valaki a nappaliban.
-Engem?-az arcáról döbbenetet olvastam le és talán egy kevés...reményt.
-A herceged.
George hangjából maró gúny hallatszott.
-M-mindjárt megyek.-dadogta és megigazította magán a fekete Ramones pólót.
-Hogy menjek ki?-suttogtam.
-Ki kell másznod.
-Mi?! 
-Louis.-sóhajtott és hátratúrta kócos haját.-Nem tudsz máshogy kimenni anélkül, hogy meglátnának és meg ne tudnák mi történt. 
-De hát 5 méterre van innen a talaj.-néztem ki az ablakon.
-Van ott egy elég erős cső, elbír.
-Honnan tudod?
-M-mert engem is elbír. Ki kellett szöknöm egyszer, ne kérdezősködj! Menj már!-tolt az ablak felé.
-De te 40 kiló vagy!
-Nem, menj ki! Kérlek, nem láthat meg.
-Jó.-sóhajtottam.-Megyek már.
Kitárta az ablakot, félve pillantottam le a ,,mélységbe" majd a kezemmel megemeltem magam és a lábaim átlendítettem a másik oldalra, a párkányra léptem és megmarkoltam azt a csövet amit mondott. Az ablakban állt, a haja előre hullott és aggódva nézte amint az ablakpárkányon ülve megkapaszkodom a gyenge csatornacsőben.
-Meg fogok halni.-pillantottam le.
Az több mint 5 méter! Kezdtem bepánikolni ezért inkább erősen szorítottam a csövet és megpróbáltam rákulcsolni a lábaim, több kevesebb sikerrel ezt megtettem, de még mindig könyörögve néztem rá. Ez az én szerencsém.
-Alexis!-jött az ajtó túloldaláról ismét Geroge hangja.
-Siess.-sürgetett.-Louis, kérlek!
A cső recsegni kezdett, ijedten csúsztam lejjebb és félve néztem rá vissza. Még mindig az ablakban állt és az ajkát rágva nézte amint az életem veszélyeztetem, vagy legalább a nyakam és egyéb testrészeim egyben maradását. Egy csatornacsőn csimpaszkodtam, egy olyan lány miatt, akit tegnap még csak látni sem akartam. Nem vártam meg, hogy leszakadjon a cső, az utolsó két méternél leugrottam és guggolva érkeztem le. Átkúsztam a kerten, gondosan ügyelve a ház hatalmas ablakaira, majd kirohantam a kapun és végigsprinteltem az úton. Meleg helyzet volt. 


~*Alexis Elwood*~


Figyeltem, amint a talpára érkezik és a kezeivel megtámasztja magát, hogy ne bukjon előre. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel, nem akartam, hogy eltörje valamelyik testrészét, becsuktam az ablakot, figyelemmel kísértem, hogy kúszva teszi meg az útját a kerten át, majd felpattan és a kaput halkan kinyitva vissza sem nézve rám, végigrohan a hosszú úton. 
Sóhajtottam, az ajtóhoz léptem és szélesen kitártam. Csak egy póló volt rajtam és a bugyim, a hajam széttúrva, kócosan omlott a vállamra és a hátamra, visszanéztem az ágyamra, ami hasonlóan pocsék állapotban volt. A takaró a földön hevert, a párna az ágy egyik sarkában, a lepedő fölgyűrődve, majd azt hazudom, hogy aludtam és megijedtem George-tól. Felvettem egy fáradtnak tűnő, rossz kedvű maszkot és letrappoltam a lépcsőn. Harry látványától földbe gyökerezett a lábam és elnyílt ajkakkal bámultam a nappaliban, láthatóan feszengve ácsorgó, göndör hajú fiút, akin ugyanolyan póló volt mint rajtam. 
-Mit csináltál?-vizsgált összehúzott szemöldökkel George.
Az arcán nyoma sem volt a vigyorgástól mély gödröcskéinek, sőt, egyetlen nevetőránc se volt az arcán, rossz napja lehetett.
-Aludtam.-pislogtam laposakat.
-Tudod mikor veszem be, ki van nálad?
-Menj fel és nézd meg, nincs ott senki.-legyintettem.-Mondom, hogy aludtam. 
-Meg is nézem.-nézett rám kihívóan és eltrappolt mellettem.
Harry zöld szemei félve csillogtak, mégis mintha szórakoztatta volna a bátyám lányos faggatózása. Szorosan összezártam a szám, haragudtam rá amiért lecserélt, meggyőződésem volt, hogy igazából nem is az érdekelte, hogy mi van velem. Neki csak egy jó kis ágypartner voltam és kiakasztotta az, hogy más is ,,megjárt". 
-Te itt?-vetettem rá bunkó pillantást.-Hogy lehetséges ez?
-Szia.-sóhajtott.
-Mit keresel itt? 
-Gondoltam, hogy így reagálsz majd.-húzta a száját kedvetlen mosolyra.
-Mit vársz? Boruljak a nyakadba azok után, hogy azt ígérted felhívsz majd és találkozunk, pedig végig hülyítettél és még csak egy rohadt sms-t sem küldtél? 
-Nem hülyítettelek.-hajtotta le a fejét.
-Harry!-csattantam fel.-Átnéztél rajtam! Legalább ne tegyél úgy mintha te csak az ártatlan kis áldozat lennél. ÁTNÉZTÉL rajtam, pont ugyanúgy mint mindenki! Legalább megvolt már a kis barátnőd? Milyen vele? Jobb mint én, ugye?
-Nem fekszünk le egymással.-ingatta jobbra-balra a fejét.
-Akkor már értem miért vagy itt.-mosolyodtam el keserűen.
-Alex, ne érts félre kérlek, nem azért jöttem, bár úgy látom valaki más igen...
-Menj el.-szűrtem a fogaim közt.
-Lehet a bátyádat át tudod verni, de engem nem, én tudom, hogy nézel ki egy kör után. Pontosan így.
-Menj el, jó? Nincs szükségem rád! Nincs szükségem arra, hogy ismét megbánts és lelépj!
-Nem!-tiltakozott.-Nem azért jöttem. Én csak szeretném ha...
-Mit szeretnél?-vontam fel a szemöldököm.
-Ha megbeszélnénk. Nem akartalak megbántani, nem azért nem hívtalak mert nem szerettem volna találkozni veled.
-Akkor most miért vagy itt?
-Mert nem bírom tovább. 
-Nem értelek.-ráztam meg a fejem.-Menj vissza a barátnődhöz és enyelegj vele tovább, csak légyszi, még feltűnőbben csináld, hogy rosszabbul érezzem magam. 
George levágtatott a lépcsőn, csak úgy, mint egy hisztis 12 éves aki nem kapott meg valamit.
-Nem tudom, hogy tüntetted el, de biztos volt nálad valaki.-méregetett.-Te nem szoktál aludni.
-Vádolj meg azzal, hogy vámpír vagyok.-legyintettem.-Mindketten hagyjatok békén.
George arcára értetlen arckifejezés költözött, míg Harry lehajtott fejjel fixírozta a fehér Converse cipőjét. 
-Csak hallgass végig.-vetett rám könyörgő pillantást.-Utána ha nem akarsz többet látni, nem kereslek. 
-Pontosan tudod, mit akarok.
Mekkora hazugság, Alexis. Életed legnagyobb hazugsága.
-Akkor hallgass meg!
-Legyen.-sóhajtottam és felmentem a lépcsőm.
Kis ideig ácsorgott még a nappaliban, majd nagyot sóhajtva követett felfelé a lépcsőn. Miután befáradt becsuktam mögötte az ajtót és nekidőltem. Nem törődve a rendetlenséggel lehuppant az ágyamra és a fejét a kezébe temette.
-Tudom, hogy úgysem fogod elhinni.-sóhajtott és felemelte a fejét.-De csak azért csináltam, hogy kihagyjalak ebből. Látom már tudod, hogy Hayley a barátnőm, őt elég sok bántás éri, nem akarom, hogy te is így járj azért mert velem vagy.
-Hülyének nézel?
-Nem, nem nézlek hülyének, Alex. 
-Szóval azért nem voltál képes felhívni mert nem akarod, hogy a kis picsa rajongóid csesztessenek. 
-Ők nem...
-Neeem, hát persze, hogy nem.-vigyorogtam.-Ennél valami jobbat kell kitalálnod.
-Nem találok ki semmit.-rázta a fejét.-De tudod mit, akkor ne hidd el. Ne hidd el azt, hogy a barátom vagy és fontos vagy nekem! 
Egy pillanatra belém fagyott a szó, nagyot nyeltem és dacosan néztem a zöld szempárba, a fejemet valami ütős beszóláson törtem, amivel megbánthatom, mégis valami teljesen más hagyta el a szám.
-Ismételd meg.-kértem.
-Fontos vagy nekem. Sajnálom, hogy nem hívtalak és nem beszéltünk, de már nem tudom mit kellene tennem, hogy megóvjam azokat akiket szeretek, mert a nővérem is bántsák azért mert ő a nővérem. Hayley-t is megtalálták.
-Leszarom mit gondolnak rólam.-vontam meg a vállam.-Azt hittem már rájöttél.
-Arra jöttem rá, hogy te nem ilyen vagy.-rázta a fejét.-Nekem már megmutattad milyen vagy igazából és az nem ez.
-De igen, Harry.
Nem értettem miért ennyire biztos magában, nem értettem miért érzem azt amit érzek. Legszívesebben a karjaiba borultam volna, megcsókoltam volna azt a szép száját, de ehelyett csak álltam a szobámban az ajtónak dőlve, és ezen fantáziáltam. Gyerekes. 
Beszívtam az alsó ajkam, próbáltam elrejteni az előtörő könnyeim. El kell küldenem ahhoz, hogy ne kelljen ezt éreznem. Reménytelenség. Ő sosem lesz az enyém.
A vállaim megremegtek, összeszorítottam a szemem és a fejem az ajtónak döntöttem. Érzékeltem amint feláll, bár nem láttam. Az illata megcsapott és a megforgatta a kést a szívemben, úgy simultam az ajtóhoz, mintha bármelyik pillanatban lesújtana rám a nagy kezeivel, pedig még akkor sem ütött vissza Cole-nak, amikor kapott tőle egy nagy monoklit. A szempilláimat rebegtetve nyitottam ki a szemem, egy könnycsepp leszánkázott az arcomon és eltűnt a pólóm alatt. Zöld szemei sajnálattal teli csillogással fürkésztek, nem akartam, hogy így nézzen rám. 
-Menj el.-kértem halkan.
-Alexis...
-Kérlek, Harry. Nem tudom ezt elviselni.
Az alsó ajkam remegni kezdett és az első könnycseppet követte a második, harmadik... Le akartam csúszni a fal tövébe és kisírni magam. Beleuntam abba, hogy a fiúknak csak egyvalamire kellek. Így volt ez Los Angeles-ben és itt is, először Ő, most pedig Louis. Talán nekem nem jár ki a boldogság valaki mellett, én sosem leszek úgy szerelmes, hogy azt viszonozzák. El kellene fogadnom.
-Nem tudsz a barátom lenni?-kérdezte, az egyik kezét pedig az arcomra simította.
Nem néztem rá, nem tudtam belenézni azokba a szemekbe, túl sok lett volna. Megfogtam a kezét és elvettem az arcomról, leengedtem a teste mellé, a fejem lehajtottam, egy rövid pillanatra az ujjaim becsúsztattam az ő hosszú ujjai közé és megvizsgáltam az egymásba fonódó kezünket. Szerettem volna egyszer így végigsétálni vele a homokos tengerparton, hozzásimulni a széles mellkasához és megcsókolni a lemenő nap narancssárgás rózsaszín fényében. Elhúztam a kezem és arrébb álltam, próbáltam azzal vigasztalni magam, hogy ez a helyes döntés és csak magamat óvom meg ezzel a viszonzatlanság fájdalmától. Nem használt. Kilépett az ajtón és én összecsuklottam a fal mellett. Csak egy kicsit szeretnék tartozni valakihez, olyan nagy kérés?


~*George Elwood*~


-Felmennél hozzá?-kérdezte, miközben hevesen elment mellettem majd az előszobában felrántotta a lábára a cipőjét.
-Mi történt?-dőltem a falnak.
-Nem tudom.-nyelt nagyot.-Elküldött. Hello.
Nagy léptekben kiment az ajtón, figyeltem amint bevágódik az autójába és a motort felpörgetve elhajt. A fejemet rázva indultam felfelé a lépcsőn, megnézni, hogy mit csinált már megint a szeleburdi húgom. Óvatosan nyitottam be az ajtón, a látványra viszont megdermedtem és az szám ,,o" alakot formált. Évek óta először tette ezt, de nem változott, ugyanazt juttatta eszembe: egy összerugdosott, megvert kiskutyát. A lábait felhúzva összegörnyedt és fojtott sírását a tenyerébe próbálta elfojtani. Kócos haja előrehullott,  egyik kezével a pólója sarkát szorongatta, nem nézett rám. Sóhajtva csuktam be magam mögött az ajtót, leültem mellé a földre, ,,kibontottam" a végtagjait egymás fogságából és az ölembe húzva a mellkasomra vontam. Hetek óta először éreztem úgy, hogy ő a kishúgom akinek szüksége van rám. A sajátja helyett az én pólómat markolta meg és az arcát belefúrva keserves, szívfájdító zokogásba kezdett. 
-Mi történt?-suttogtam és végigsimítottam hosszú haján.-Megbántott? 
A fejét rázta, csuklójával letörölte a könnyeit, megpróbálta összeszedni magát, de amikor az ajkait résnyire nyitotta, csak fojtott sírás tört fel belőle. 
-Én küldtem el.
A beszéde tagolt volt és minden szó után egy csuklással elhalt. Szinte nyelte a levegőt, kezdtem megijedni. Egyszer láttam így sírni, azon a napon verekedtem életemben először. 
-Miért?-simogattam a fejét. 
-Szeretem.-csuklott.
A kezem megállt, nagyot nyeltem és erősebben szorítottam magamhoz. Tudnom kellett volna már akkor, amikor bejöttem ide.
-Sajnálom, George. Sajnálom, hogy rossz testvér vagyok. 
-Nem vagy az.-nyomtam puszit az arcára.
A zsebemből előhalásztam egy zsebkendőt és megtöröltem vele. Remegő ajkakkal nézett rám, a barna szemei elhomályosultak a könnyektől, bármit megadtam volna egy flegma beszólásért. Évek óta először láttam igazi érzelmeket a húgom arcán, de azt kívántam bár ne kellene ezt néznem. 
-Szeretlek.-szorított magához.

18 megjegyzés:

  1. Szia!
    Megkönnyeztem a végét. jézusom gyengéd érzelmei vannak!
    nagyon jó rész lett, de szerintem újat ezzel nem nagyon mondok. :)
    tetszik, ahogy Alex karaktere egyre "nyitottabb" az érzelmeit illetően. beismeri magának, és mostmár másoknak is hogy ő is tud érezni, nem is akárhogyan.
    Louis pedig.. akkor most alex-szet szereti vagy elenor-t?
    és akkor mégis miért feküdtek le Alexis-szel?
    kíváncsi vagyok a folytatásra :)
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Bizony!
      Köszönöm szépen. :) <3
      A kérdésekre hamarosan megkapod a választ. ;)
      :*

      Törlés
  2. Kedves nessa!
    Le.Voltam.Döbbenve. Te egy igazi...hogy is mondjam művész vagy! Annyira szeretem a George-Alex részeket. Annyira megható volt. Utálok sírni és már hónapok óta (nem hazudok) nem sírtam. És te megríkattál a kiválló tehetségeddel. Köszönettel tartozom neked és felnézek rád. Úgy gondolom hogy az én blogom a téd melett bakfitty. Amikor megláttam a címet azt hittem hogy Louis valla szerelmet és már pont arra vártam, de ez így sokkal jobb.
    Üdv!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, Emese!
      Dehogy vagyok művész.
      Köszönöm szépen, aranyos vagy! :) <3

      Törlés
  3. Úristen!:DD
    Egyetlen egy szó volt a cím és én már találgattam hogy mi fog történni, Amikor Louis és Alex találkozott azt hittem Louis vall szerelmet, aztán nem jött Harry, azt hittem itt lesz valami, de itt se helyette a testvér résznél 'hangzott' el ez a szó, ahol durván bekönnyeztem:'DD. hihetetlenül tehetséges vagy IMÁDOM ahogy ÍRSZ. Hihetetlen mit tudsz művelni , a szimpla írásoddal. Szerintem bárkit megtudnál nevetettni, siratni, mint engem és sok más embert:D A részhez még egyszer : Nagyon meglepődtem Louis viselkedésén, de egy lépéssel közelebb az Alexis&Louis témához:)) XX

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. húú, elég hülyén fogalmaztam, remélem megérted :DDDD

      Törlés
    2. Értem. :D
      Köszönöm szépen! <3

      Törlés
  4. Uhuhuu, én azt hittem majd valamelyikőjük szerelmet vall a másiknak, na de nem igy történt. Mindegy.
    Nagyon tetszett ez a rész is, kíváncsian várom a kövii részt és, hogy mi lesz a folytatásban ^^
    Remélem lesz még valami izgalom bennee, (na nem mintha eddig nem lett volna.xd >< )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, szeretném ha izgalmas lenne ezek után is. :)
      Örülök, hogy tetszett! :)

      Törlés
  5. Drága Nessa!
    Ez az eddigi legérzelmesebb rész, és azt hiszem az egyik kedvencem lett. Vicces volt az elején az a kis incidens, amikor Lou-nak ki kellett szöknie, de bevallom őszintén a végére teljesen elfeledkeztem róla, annyira elszomorított Hazza és Alex párbeszéde.
    A vége azonban kárpótolt minden rosszért, hisz megéltem a pillanatot, amikor Alex és a bátyja igazi jó testvérként bántak egymással :)
    Csak így tovább! Millio puszi Xx

    VálaszTörlés
  6. Drága Nessa! :)
    Annyira jó lenne ha Harryvel jönne össze. Oké tudom, hogy Lou a főszereplő de akkor is :D Én is nehezen válok meg Harrytol. A vége nagyon tetszett. George és Alex kapcsolata furcsa..de érzem hogy ők igen is jó testverek :D A rész elején mikor Louis a "melysegbe" ugrott, ott azért nevettem. Nagyon tetszett. Várom a következő részt és várom a holnapot is mert #Elloptadaszívem 100. rész. ^^ *--*
    Puszi :* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Grétám! :) <3
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) <3
      :**

      Törlés
  7. *o* Nagyon tetszett. Legalább George-al úgy mond "kibékültek":) Siess a kövivel!:)<3

    VálaszTörlés
  8. Szia Nessa!
    Mivel olvastam a másik két blogod ez előtt, boldogan és bátran nyitottam meg az oldalát ennek a blognak. Az első részek igazán tetszettek, hogy nem sietetted el a történéseket és leírtad a legapróbb részletekig a dolgokat. Utána fonódtak a szálak, bár kicsit furcsa volt, hogy csak úgy találkozott a fiúkkal Alex. Aztán azok az éjszakák Harryvel, majd Louissal... Hajaj, kár, hogy nem részletesen volt.. amúgy nem, mert így tökéletes, ahogy van. :D :) Aztán a karakterek is kezdtek kibontakozni és kezdem megkedvelni Alexet és megutálni Harryt. Louis meg... eszembe jut róla a "Sex Bomb" c. szám XDDD Amúgy csak úgy hozzáteszem, hogy tetszenek a gifek a szemszögök előtt, ötletes. (George Shelley...be mine.haha:DDdD:D)
    A kinézet nekem tetszik, bàr a fejlécen furcsa, hogy nincs nagyba téve Hazza baby, mivel ő is főszereplő, szerintem. Na mindegy, nem akarok okoskodni.
    Amúgy ezekkel a mondatokkal csak annyit akartam mondani, hogy nem csalódtam benned, várom nagyon a következő részt!!! Fel is iratkoztam. :3

    Ui.: Remélem Hazza normálisabb lesz.

    Ui2.: Amúgy tényleg örülnék, ha pár év múlva a Te könyvedért mennék a könyvesboltba. Szívesen olvasnék tőled más fajta dolgokat. :)

    Ui3.: Georgeról több gifet:33

    Ui4.: Mennyi utóiratot illik írni?:D

    Ui5.: Abbahagyom. Xoxo, Zsuu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui6.: ja és ezt a részt megkönnyeztem. :(

      Törlés
    2. Szia! :D
      Édes vagy, köszönöm szépen. Sex Bomb xDDD :D
      Egyébként, én is utólag jöttem rá, hogy a fejlécre kellett volna nagyobban Hazza is, de már mindegy, szeretem ezt a fejlécet és nem igazán szeretnék másikat. :)

      Törlés